Ihattaren werkt met oud-international aan comeback

12 januari 2022, 21:00   Bijgewerkt: 12 januari 2022, 23:48

Mohamed Ihattaren werkt buiten de spotlights hard aan een comeback op de velden. De veelbesproken middenvelder heeft daarbij de hulp ingeschakeld van voormalig Oranje-international Gerald Vanenburg.

Op Instagram laat Ihattaren weten dat hij in zee is gegaan met Vanenburg. Het is de eerste keer in bijna vijf maanden tijd dat de voormalig speler van PSV iets op zijn account heeft gepost. 'Training with Gerald Vanenburg. Simply the best, better than all the rest', luidt de begeleidende tekst.

Tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigt Vanenburg dat hij al enige tijd aan het werk is met Ihattaren. Daarbij moet meer aan dag- dan weekbasis worden gedacht. "We werken hard", liet de Europees kampioen van 1988 woensdagavond weten voor hij een trainingssessie met Ihattaren startte.

Het heeft er alle schijn van dat Ihattaren binnenkort weer op de Nederlandse velden is te bewonderen. De aanvallende middenvelder is op weg naar FC Utrecht, dat hem voor anderhalf seizoen gaat huren van Juventus.

Vanenburg herkent zichzelf in Ihattaren

"Ik weet hoe het is", vertelt Vanenburg tegen De Telegraaf. "Ik werd als 17-jarige ineens als de nieuwe Johan Cruijff gezien. Dat is niet makkelijk. Er kwamen mensen op mij af waar je eigenlijk niets mee te maken moet hebben. Dat geldt ook voor Mo. Die ballast moet overboord. Focus je op voetbal. Hij heeft nu een kern van mensen om zich heen die hij moet koesteren. Dat hij kan voetballen is zeker. Maar hij moet harder zijn voor zichzelf, pijn lijden om speciaal te kunnen zijn als voetballer."

Lees ook: Ihattaren brak ook met personal trainer: "Ons contact verwaterde"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen