Nog ongeslagen Van Bronckhorst valt meteen in de prijzen

12 januari 2022, 17:49

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn eerste prijs in Schotland te pakken. De 46-jarige trainer van Rangers FC is woensdag verkozen tot manager van de maand december.

Van Bronckhorst kent een uitstekende start als trainer van Rangers. De Schotse topclub verloor nog geen enkele wedstrijd sinds de voormalig linksback aan het roer staat. Van de negen duels won Rangers er acht. Eenmaal werd er gelijkgespeeld. Dat was tegen het Olympique Lyonais van Peter Bosz in de Europa League.

In december won Rangers de vijf competitiewedstrijden die het speelde. Bovendien incasseerde de ploeg van Van Bronckhorst geen enkel tegendoelpunt. Door de zegereeks heeft Rangers de koppositie in de Schotse competitie steviger in handen genomen. De voorsprong op aartsrivaal Celtic bedraagt zes punten.

"Ik ben erg trots dat ik deze prijs heb gewonnen, maar wat achter deze prijs zit is belangrijker. Het betekent dat we geweldig werk hebben geleverd en dat mijn staf die met mij mee is gegaan en de staf die hier al was me veel hebben geholpen en hard heeft gewerkt om de overwinningen te behalen", aldus Van Bronckhorst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen