Binnenlandse transfer El Ghazi lijkt kwestie van tijd

12 januari 2022, 15:44

Anwar El Ghazi staat op het punt zijn overgang naar Everton af te ronden, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. Het is onduidelijk of de 26-jarige aanvaller wordt verhuurd of verkocht door Aston Villa.

Het lijkt een kwestie van uren voordat alle partijen overeenstemming bereiken over de transfervoorwaarden. Als El Ghazi dan ook de medische keuring doorstaat, mag hij zich speler van Everton noemen. Lucas Digne staat op het punt om de omgekeerde weg te bewandelen.

El Ghazi mag vertrekken bij Aston Villa omdat hij op Villa Park dit seizoen weinig aan spelen toekomt. De Nederlandse aanvaller kwam sinds het begin van het seizoen twaalf keer in actie voor de club uit Birmingham. Zes keer verscheen hij aan de aftrap en zes keer kwam hij als invaller binnen de lijnen. In die wedstrijden was hij goed voor drie doelpunten.

Everton wordt de vierde club van El Ghazi. De tweevoudig Oranje-international werd opgeleid door Ajax en beleefde in Amsterdam ook zijn doorbraak in het profvoetbal. In 2017 verkaste hij naar Lille OSC om anderhalf jaar later bij Aston Villa te tekenen. De afgelopen jaren kwam El Ghazi tot 71 wedstrijden en vijftien doelpunten in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen