Lang verwacht geen Gouden Schoen: "Altijd over hoe ik erbij loop"

12 januari 2022, 15:00

Noa Lang is een van de elf spelers in België die kans maken op de prijs voor beste voetballer van het afgelopen jaar. De aanvaller van Club Brugge en het Nederlands elftal houdt er echter geen rekening mee dat hij zich op het podium moet melden. 

"Ik hou er al lang rekening mee dat ík hem niet zal winnen", vertelt de buitenspeler aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Bij mij gaat het niet eens over mijn voetballende kwaliteiten. Maar over hoe ik erbij loop. Altijd maar weer." Lang lijkt ook niet de favoriet voor de prijs. Paul Onuachu lijkt een van de topkandidaten voor de felbegeerde prijs.

Van de elf kanshebbers heeft niet alleen Lang een verleden in de Eredivisie. Ook Tarik Tissoudali van KAA Gent kan zich namelijk kronen tot beste voetballer van België. De 28-jarige Amsterdammer speelde in Nederland voor Telstar, SC Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap.

De kanshebbers

Théo Bongonda (KRC Genk), Charles De Ketelaere (Club Brugge), Sergio Gómez (Anderlecht), Junya Ito (KRC Genk), Noa Lang (Club Brugge), Lukas Nmecha (Anderlecht, nu VfL Wolfsburg), Paul Onuachu (Racing Genk), Tarik Tissoudali (AA Gent), Deniz Undav (Union Sint-Gillis), Hans Vanaken (Club Brugge) en Dante Vanzeir (Union Sint-Gillis)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen