Ihattaren terug naar Nederland? "Zal met vallen en opstaan gaan"

12 januari 2022, 13:45

Alles wijst erop dat Mohamed Ihattaren zijn carrière nieuw leven kan gaan inblazen bij FC Utrecht. Het toptalent kende een stormachtige doorbraak, maar verdween de laatste maanden van de radar. Zijn werkgever Juventus haalde hem terug van een verhuurperiode aan Sampdoria en stuurt hem nu hoogstwaarschijnlijk naar de Eredivisie. 

Kenneth Pérez denkt dat Ihattaren zeker een versterking is voor de Domstedelingen. "Met Ihattaren krijgen ze een type speler dat ze nog niet hadden", zegt hij bij Voetbalpraat. "Geen dertien-in-een-dozijn-speler, hij heeft iets extra's. Alleen is het de vraag of hij dat direct gaat laten zien. Is hij fit, heeft hij momenteel het juiste gewicht? Wedstrijdfit zal hij in ieder geval niet zijn."

Ihattaren speelde namelijk in april voor het laatst, destijds nog als speler van PSV. "Het zal met vallen en opstaan gaan. Het is namelijk ook een kwestie van mentaliteit. Het kwartje moet nu gaan vallen bij hem. Hij heeft talent, dat kan er niet uit zijn."

Juventus verhuurde Ihattaren afgelopen zomer aan Sampdoria, maar daar bleef zijn debuut uit. De middenvelder raakte in conflict met zijn coach en besloot zich niet meer te melden. Hij nam afscheid van zaakwaarnemer Mino Raiola en was zelfs even van de radar. Ihattaren overwoog naar verluidt te stoppen met voetballen, maar gaat bij Utrecht voor zijn tweede kans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen