"Bazoer echte Feyenoord-speler, zo weer bij Oranje"

12 januari 2022, 09:19   Bijgewerkt: 12 januari 2022, 09:27

Feyenoord hoopt zich spoedig te versterken met Riechedly Bazoer. De 25-jarige verdediger annex middenvelder moet de eerste kwaliteitsinjectie van de winter worden voor de Rotterdammers, die eerder naast de komst van Joey Veerman grepen. Oud-coaches van Bazoer zijn enthousiast over de kwaliteiten van de multifunctionele speler.

Dick Advocaat werkte drie jaar geleden samen met Bazoer bij FC Utrecht. Hij was verrast dat Bazoer slechts in de subtop van de Eredivisie speelde. "Ik zei toen tegen hem: vier jaar geleden ging het niet over Frenkie de Jong, maar over jou", aldus de coach tegen het Algemeen Dagblad. "Nu staat je naam nergens meer. Bazoer was duidelijk een jongen die je een beetje aandacht moet geven."

Advocaat is van mening dat Feyenoord er goed aan doet door de middenvelder naar Rotterdam te halen. "Hij is een jongen met extra kwaliteit, dat blijf ik zeggen. Die zit ook zo weer bij het Nederlands elftal als het allemaal op de rit staat. Deze jongen kan aan de bal zo goed voetballen. Bazoer is een Feyenoord-speler, dat zei ik al bij FC Utrecht. Dat is ook wat ik destijds tegen hem heb gezegd."

Ook Fred Rutten, die Bazoer tegenkwam als coach van PSV, is overtuigd van de kwaliteiten van de zesvoudig Oranje-international. "Als het ooit moet gebeuren, zou dit een mooie leeftijd voor een goede stap zijn. Maar het vraagt wel begeleiding van een ieder. Tijd en energie erin stoppen en goed kaderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen