Conteh stelt Feyenoord-doel: "Ik weet dat de fans geweldig zijn"

11 januari 2022, 19:30   Bijgewerkt: 11 januari 2022, 19:48

Christian Conteh beleefde een droomdebuut bij FC Dordrecht. De aanvaller wordt door Feyenoord verhuurd en was al binnen een minuut trefzeker voor zijn tijdelijke werkgever. Hij hoopt dat in de toekomst ook nog vaak voor de Rotterdamse club te doen.

"Het was een geweldig gevoel. Ik heb zo lang niet echt gevoetbald en nu kreeg ik het vertrouwen van een trainer. Dat ik dan na 44 seconden een doelpunt maak, dat is een droom", vertelt hij voor de camera van ESPN. Hij is blij dat hij zich de komende maanden in Dordrecht mag laten zien. De afgelopen jaren ging het de aanvaller allesbehalve voor de wind. Hij had te maken met veel plezier, wat resulteerde in negatieve gevoelens op het veld.

Lees ook: Feyenoord-huurling Conteh legt emoties uit: "Was een zware tijd"

"Het waren zware jaren. Bij St. Pauli heb ik negen maanden aan de kant gestaan met een blessure. Bij Feyenoord had ik veel last van kleinere blessures. Daarna ging ik naar SV Sandhausen, maar daar heb ik ook weinig gespeeld. Ik ben daardoor het plezier wel een beetje kwijtgeraakt", aldus Conteh, die nu een seizoenshelft de kans krijgt in de Keuken Kampioen Divisie. Niet het niveau waar hij vroeger van droomde, maar op dit moment haalt hij daar zijn schouders voor op.

"Dordrecht is een kleine club, maar dat maakt me helemaal niets uit. Het belangrijkste is op dit moment dat ik plezier heb en dat heb ik tot dusver. Ik ben hier begonnen met een schone lei. Het begin is in elk geval goed. Ik ben gelukkig hier. Ik ga hier mijn best doen, wil veel spelen en daarna zie ik wel hoe het bij Feyenoord gaat", aldus de pijlsnelle aanvaller, die een duidelijke doel heeft als hij zich mag bewijzen in De Kuip. "Ik wil een keer in een vol stadion spelen en daar scoren. Ik weet dat de Feyenoordfans geweldig zijn. Daar wil ik graag een keer een doelpunt voor maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen