PSG liet peperdure Koulibaly links liggen: "Er was interesse"

11 januari 2022, 16:59

Sergio Ramos werd afgelopen zomer trots gepresenteerd bij Paris Saint-Germain, maar eigenlijk wilde technisch directeur Leonardo met een andere verdediger in zee gaan: Kalidou Koulibaly was de droomkandidaat om de achterhoede van de Franse topclub te versterken, maar hij bleek te duur.

Dat heeft de mandekker uit Senegal vertelt aan Canal Football Club. Hij bevestigt de gesprekken tussen zijn huidige club Napoli en PSG. "Het klopt inderdaad dat er gesprekken waren, maar er waren veel geïnteresseerde clubs. Ik wil eigenlijk niet zeggen welke clubs dat zijn, dat wil ik vermijden. Er was in elk geval interesse, wat me heel blij maakt", vertelt de verdediger, die momenteel met zijn land actief is op de Afrika Cup.

De ijzersterke voetballer is blij met de interesse die er voor hem was. "Het betekent dat mensen zien dat ik het goed doe. Dat motiveert me om nog beter mijn best te doen. Dat clubs mij willen hebben, betekent dat ik al het werk niet voor niets heb gedaan", besluit Koulibaly. Zelf heeft hij al meerdere keren aangegeven dat hij klaar is voor een volgende stap in zijn loopbaan, maar Napoli wil een torenhoge vraagprijs voor de dertigjarige verdediger. Daardoor haakten geïnteresseerde clubs tot dusver altijd af. Zelfs het kapitaalkrachtige PSG dus.

Leonardo besloot om Ramos transfervrij naar de Franse hoofdstad te halen, maar daar heeft hij wellicht spijt van. Sinds zijn komst worstelt de voormalig sterkhouder van Real Madrid al met blessures, waardoor hij nog nauwelijks in actie is gekomen. Hij speelde twee keer mee in de competitie en maakte één keer zijn opwachting in het bekertoernooi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen