'Week van de waarheid breekt aan voor Feyenoord en Bazoer'

11 januari 2022, 14:50

Feyenoord en Vitesse hebben de gesprekken over een transfer van Riechedly Bazoer hervat. Deze week zal moeten blijken of de sterkhouder van de Arnhemmers nog deze winter naar Rotterdam verhuist. 'Het wordt deze week do or die', zo schreef Voetbal International

Met dat nieuws kwam Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. De verslaggever weet dat er even 'radiostilte' was, maar de clubs inmiddels weer in contact zijn. Hoewel scout Marcel Klos de functie van technisch directeur tijdelijk op zich heeft gekomen, gaat vooral eigenaar Valeri Oyf over de transfer. Dat zou weer goed nieuws kunnen zijn voor Feyenoord-td Frank Arnesen. Oyf is namelijk bevriend met Chelsea-eigenaar Roman Abramovich, die Arnesen op zijn beurt weer kent van zijn periode bij de Londense club.

Wat dat alles zal betekenen, zal deze week dus blijken. Feyenoord zou bereid zijn ver te gaan voor de speler, met name omdat trainer Arne Slot zeer gecharmeerd van hem is. Zijn multi-inzetbaarheid speelt daarbij ook een rol. Bazoer kan zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten en gezien de krapte van de selectie van Feyenoord is zo'n speler zeer welkom.

Bazoer zelf zou een stap naar Feyenoord ook zien zitten, en tegen het juiste bedrag is ook Vitesse bereid mee te werken. Als de speler blijft loopt hij komende zomer immers gratis de deur uit. Eerder werd een bedrag van rond de twee miljoen euro genoemd. Overigens is de vraag of een akkoord deze week ook al zal betekenen dat Bazoer direct overkomt. Volgens eerdere berichten wilde Vitesse de transfer namelijk over de onderlinge ontmoeting tussen Feyenoord en Vitesse van komend weekend heen tillen.

Lees ook: 'Vitesse wacht zaterdag af voor Bazoer naar Feyenoord mag'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen