'FC Utrecht wil dubbelslag op de transfermarkt slaan bij NAC'

'FC Utrecht wil dubbelslag op de transfermarkt slaan bij NAC'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 januari 2022 – NAC Breda ziet het aantal geïnteresseerde clubs in Thom Haye (27) immer toenemen. Nadat sc Heerenveen inmiddels al een bod deed op de spelmaker van de Eerste Divisie-club, heeft ook FC Utrecht concrete belangstelling gekregen.

Dat schrijft BN/De Stem althans, al deden de Domstedelingen nog géén concreet bod. 'Sinds kort wordt FC Utrecht aan Mohamed Ihattaren gelinkt, maar die operatie zou een transfer van Haye niet per se in de weg moeten staan', schrijft het regionale medium over de mogelijke overgang van de middenvelder, in wie ook FC Groningen sluimerende belangstelling heeft.

NAC Breda wees een nog onbekend bod van sc Heerenveen reeds af en Haye zou hopen dat de club niet meer dan een miljoen euro vraagt. Het dagblad schat de waarde van Haye tussen de 500.000 tot 700.000 euro. De middenvelder heeft nog een contract tot en met de zomer van 2023 in Breda. 

Lees ookHaye kijkt naar 'middenmoot en subtop Eredivisie'

Het is niet de enige speler die FC Utrecht hoopt op te pikken in Breda. Ook de talentvolle Ezechiel Banzuzi (16) staat op het wensenlijstje, want met hem werden in stilte gesprekken gevoerd de laatste weken. Bij NAC Breda wees hij een verbeterde aanbieding af en de kans is groot dat hij naar de Domstad verkast. Daar moet hij in eerste instantie aansluiten bij Jong FC Utrecht. Via social media kondigde hij zijn laatste wedstrijd aan in Breda, maar dat werd hem niet bepaald in dank afgenomen. 

Reacties

gerelateerd