Gerrard beleeft frustrerende avond bij winnend Manchester United

10 januari 2022, 22:56

Manchester United heeft maandagavond de volgende ronde van de FA Cup bereikt ten koste van Aston Villa. De ploeg won met 1-0 door een treffer van Scott McTominay, terwijl de bezoekers juist twee doelpunten afgekeurd zagen worden. Dit alles was al gebeurd toen Donny van de Beek en Anwar El Ghazi in de laatste twintig minuten nog op het veld kwamen. 

Manchester United had een vreemde week achter de rug. In de media verscheen het bericht dat liefst zeventien spelers ontevreden zouden zijn over onder meer de speelstijl van Ralf Rangnick en privileges van Cristiano Ronaldo. Enkelen zochten de media op om deze verhalen te ontkennen, maar dé manier om de rust terug te brengen is uiteraard verbetering van de resultaten. Te beginnen met het FA Cup-duel tegen het Aston Villa van Liverpool-icoon Steven Gerrard.

De ploeg van Rangnick moest het stellen zonder Cristiano Ronaldo, die met lichte klachten kampte. Toch leek zijn afwezigheid niet direct ten koste te gaan van het aanvalsspel. United begon goed en kwam na een kwartier spelen op 1-0. Het was Scott McTominay die een goede, indraaiende voorzet van Fred uitstekend binnenkopte. De kansen voor Aston Villa om het nog voor rust recht te zetten, waren schaars.

Na rust leken The Villans tot twee keer toe wél gelijk te maken. Eerst was het Danny Ings die de bal binnen werkte, maar die treffer na een minutenlange VAR-check toch afgekeurd zag worden. Vijf minuten daarna gebeurde hetzelfde met een goal van Ollie Watkins, waarbij dit keer direct de vlag omhoog ging. United stond bij vlagen enorm onder druk, maar trok tot de nodige frustratie bij Villa dus toch aan het langste eind. 

Lees ook: Broer Tuanzebe komt met felle beschuldigingen richting Gerrard

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen