Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Broer Tuanzebe komt met felle beschuldigingen richting Gerrard

Broer Tuanzebe komt met felle beschuldigingen richting Gerrard

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 januari 2022 – Axel Tuanzebe is sinds deze week (huur)speler van Napoli. De verdediger die eigendom is van Manchester United was eerder verhuurd aan Aston Villa, waar hij lange tijd op genoeg speeltijd kon rekenen. Dat veranderde echter sinds de komst van Steven Gerrard, naar wie Axels broer en zaakwaarnemer Dimitri Tuanzebe daarom flink natrapte.

Tuanzebe was in zes van de laatste negen wedstrijden in actie gekomen voor Gerrard het roer overnam bij Aston Villa. Sindsdien speelde hij in totaal nog maar acht minuten voor de club. "Ik kijk met gemengde gevoelens terug op Axels tijd bij Villa", begon Dimitri Tuanzebe. "Hij was geliefd bij de fans en heeft (tijdens een eerdere uitleenbeurt, red.) veel bijgedragen aan het succes van de club in de Championship, waar hij een van de sleutelspelers was die de ploeg hebben geholpen bij hun terugkeer naar de Premier League."

"Sinds de komst van Gerrard voelde het echter alsof de rivaliteit tussen Manchester United en Liverpool tot leven is gekomen", luidde zijn opvallende beschuldiging. "Voor de duidelijkheid: Axel was graag bij Villa gebleven. Hij hield van de fans en had het naar zijn zin in Birmingham, maar hij heeft ook een carrière waar hij alleen het maximale uit kan halen in een omgeving waar de kansen op speeltijd gelijk zijn."

Tuanzebe maakte afgelopen vrijdag zijn transfer naar Napoli rond, om twee dagen later al zijn eerste minuten voor zijn nieuwe ploeg te maken. De Engelsman stond tien minuten op het veld bij de 1-0 overwinning op Sampdoria. Bij Manchester United loopt zijn contract nog tot medio 2023. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd