Galatasaray neemt voor vierde keer afscheid van Fatih Terim

Galatasaray neemt voor vierde keer afscheid van Fatih Terim

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 januari 2022 – Fatih Terim is niet langer de trainer van Galatasaray. De 68-jarige trainer is twee dagen na de blamage tegen Giresunspor (0-1) op straat gezet.

Zo is er een vroegtijdig einde gekomen aan de vierde periode van Terim als trainer van Galatasaray. De oefenmeester wordt verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende resultaten. De nederlaag tegen Giresunspor betekende slechts de druppel die de emmer deed overlopen.

Galatasaray bezet halverwege het seizoen de twaalfde plaats in de Süper Lig. Het moet gek lopen wil de club uit Istanboel nog een rol van betekenis spelen in de titelstrijd. De achterstand op koploper Trabzonspor is liefst 22 punten. Terim wist Galatarasay dit seizoen wel naar de knock-outfase van de Europa League te loodsen.

Terim was in de periodes 1996-2000, 2002-2004 en 2011-2013 eerder trainer van Galatasaray. Eind 2017 keerde hij terug op het oude nest om de club tweemaal naar de Turkse titel te leiden. Afgelopen seizoen greep de club van Ryan Babel op doelsaldo naast de 23ste landstitel.

Reacties

gerelateerd