Advocaat bevestigt: Vloet zat achter het stuur bij dodelijk ongeval

10 januari 2022, 13:26   Bijgewerkt: 10 januari 2022, 13:39

Rai Vloet zat achter het stuur van de auto die in de nacht van 13 op 14 november een dodelijk ongeval veroorzaakte op de A4 bij Hoofddorp. Dat heeft advocaat Erik Thomas maandag bevestigd aan het NRC.

Er was al een sterk vermoeden dat de aanvallende middenvelder van Heracles Almelo de auto bestuurde. De andere inzittende van de Golf GTI, een vriend van Vloet, vertelde daags na het ongeluk in privékring dat hij het niet achter het stuur had gezeten en ten tijde van het verkeersdrama eveneens niet onder invloed verkeerde.

Dat doet vermoeden dat Vloet met een slok op het ongeluk heeft veroorzaakt. De politie bevestigde in november immers dat er alcohol in het spel was. Advocaat Thomas laat een bovengenoemde krant weten dat het politie-onderzoek nog steeds loopt en de zaak nog niet bij het Openbaar Ministerie ligt. Vloet zal daardoor voorlopig nog niet voor de rechter hoeven verschijnen.

Eerder deze maandag werd bekend dat Vloet weer aansluit bij Heracles. "Natuurlijk ben ik in mijn hoofd iedere dag bezig met het ongeluk en de tragische gevolgen daarvan. Ik zou willen dat ik de klok terug kon draaien. Voor de getroffen familie vind ik het verschrikkelijk, ik leef enorm met ze mee. Wat het ook lastig maakt is het besef dat ik mijn leven weer langzaam kan oppakken terwijl de getroffen familie dat niet kan", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen