Vrees wordt waarheid: zware blessure voor Chiesa

10 januari 2022, 13:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het seizoen van Federico Chiesa zit er al op. Juventus maakt maandag bekend dat de 24-jarige aanvaller een kruisbandblessure heeft overgehouden aan de gewonnen topper tegen AS Roma (3-4).

Chiesa viel zondag na een halfuur uit met de knieblessure. Nog geen 24 uur later is de vrees bewaarheid: de Italiaanse aanvaller moet onder het mes en zal de komende maanden uit de roulatie zijn.

Niet alleen mist Chiesa een hoop clubwedstrijden, ook zal hij er niet bij zijn als Italië zich eind maart gaat proberen te plaatsen voor het WK. De Europees kampioen is veroordeeld tot het spelen van de play-offs en zal daarin als eerste Noord-Macedonië treffen. In de eventuele finale wacht een ontmoeting met Portugal of Turkije.

De zware blessure van Chiesa lijkt gevolgen te hebben voor Dejan Kulusevski. De Zweedse aanvaller is de afgelopen weken in verband gebracht met een overgang naar Tottenham Hotspur, maar mag nu waarschijnlijk niet meer vertrekken. Juventus heeft naar verluidt niet de financiële middelen om in januari wat op de transfermarkt te doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen