'Ajax wil meer geld zien en wijst bod op David Neres af'

10 januari 2022, 12:14   Bijgewerkt: 18 januari 2023, 19:14

Ajax heeft volgens UOL Esporte de afgelopen dagen een bod van Shakhtar Donetsk op David Neres verworpen. De topclub uit Oekraïne hoopte de 24-jarige vleugelaanvaller voor vijftien miljoen euro op te halen in de Johan Cruijff ArenA, maar de Amsterdammers willen meer geld zien.

Ajax verlangt volgens het Braziliaanse medium een bedrag van twintig miljoen euro voor Neres. Dat komt niet overeen met de berichtgeving van De Telegraaf. De krant week schreef vorige week dat Ajax een bedrag van vijftien miljoen euro in gedachten heeft voor de buitenspeler. Het is niet bekend of Shakhtar Donetsk voornemens is zich met een verbeterd bod te melden in Amsterdam.

Mocht Shakhtar Donetsk afhaken in de strijd om Neres, dan is er nog zeker geen man overboord. Er zijn nog een hoop andere clubs die de aanvaller willen overnemen van Ajax. Het Olympique Lyonnais van Peter Bosz is naar verluidt één van de geïnteresseerde partijen. Vanuit de Premier League zou er belangstelling zijn van [a,https://www.footballtransfers.com/en/teams/uk/everton/transfers/rumours,_blank,Everton] en Newcastle United.

Als Ajax erin slaagt om Neres deze maand te verkopen, dan zal directeur voetbalzaken Marc Overmars actie ondernemen. De Amsterdammers zullen het gemis van de Braziliaan proberen op te vangen door een andere aanvaller te strikken. Steven Bergwijn zou bovenaan het lijstje van Ajax staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen