Nummer dertien van België stunt met komst Kagawa

10 januari 2022, 09:20

Shinji Kagawa is de komende maanden op de Belgische velden te bewonderen. De 32-jarige middenvelder heeft volgens onder meer Het Nieuwsblad een contract getekend bij Sint-Truiden.

De voormalig speler van Borussia Dortmund en Manchester United vertrok kortgeleden bij PAOK Saloniki, waar hij in een jaar tijd weinig aan spelen toekwam. Even leek het erop dat Kagawa na zijn vertrek uit Griekenland zijn loopbaan zou voortzetten in zijn thuisland. FC Osaka wilde de middenvelder dolgraag inlijven, maar Kagawa vindt de tijd nog niet rijp om het Europese voetbal vaarwel zeggen.

Kagawa, 97-voudig international van Japan, komt bij Sint-Truiden terecht bij de huidige nummer dertien van de Belgische competitie. De club vecht tegen degradatie en staat slechts één punt boven de gevarenzone. Volgende week hervat Sint-Truiden de competitie met een uitwedstrijd tegen Club Brugge, de nieuwe club van trainer Alfred Schreuder.

Het is nog maar de vraag of Kagawa er dan al bij is. De middenvelder bevindt zich op dit moment nog in eigen land. Binnenkort vliegt hij naar België, waar hij medisch zal worden gekeurd en zich officieel zal verbinden aan Sint-Truiden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen