'Vitesse wacht zaterdag af voor Bazoer naar Feyenoord mag'

9 januari 2022, 18:27

Al sinds de jaarwisseling schemert er interesse van diverse clubs rondom Riechedly Bazoer. De centrale verdediger werd eerst gelinkt aan PSV, maar inmiddels lijkt Feyenoord de belangrijkste kandidaat om hem op korte termijn over te nemen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde FeyenoordTransfermarkt, wil Vitesse hem pas na Feyenoord-thuis van de hand doen.

Aankomende zaterdag moet Vitesse nog op bezoek bij Feyenoord, waardoor het Bazoer liever nog even in Arnhem houdt. 'De Arnhemmers maken geen haast en proberen de eventuele Bazoer-deal over het eerstvolgende Eredivisieduel heen te tillen.' Feyenoord en Vitesse zijn dit seizoen namelijk geduchte concurrenten en strijden om plek drie in de competitie.

Toch is Vitesse tegen een goed bod wel bereid om mee te werken aan een transfer van Bazoer, zelfs aan de grote concurrent, gezien hij anders komende zomer transfervrij vertrekt. Nu kan Vitesse nog naar verluidt miljoenen aan hem verdienen, maar daarbij is dus geen haast geboden. De derde plek in de competitie geeft namelijk recht op kwalificatie voor de Europa League, terwijl de nummer vier de play-offs in moet.

Lees ook: PSV zet Bazoer-interesse niet door: "Is Schmidt niet van gediend"

Zo kan Bazoer ook bij de derde traditionele topclub aan de slag, maar moet hij nog even geduld hebben. Eerder speelde hij in de jeugd van PSV en maakte hij de overstap naar Ajax. Via Wolfsburg en uitleenperiodes bij FC Porto en FC Utrecht kwam hij bij Vitesse terecht.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen