Spurs en Liverpool met pijn en moeite langs laagvliegers

Spurs en Liverpool met pijn en moeite langs laagvliegers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 januari 2022 – Tottenham Hotspur en Liverpool hebben zondagmiddag de volgende ronde van de FA Cup bereikt. De grootmachten hadden het wel lastig met Morecambe FC en Shrewsbury Town FC. Na een verrassende achterstand stelden Tottenham en Liverpool alsnog orde op zaken.

Tottenham Hotspur - Moracambe FC 3-1
De bezoekers uit de League One mochten lange tijd hopen op een stunt in Londen, waar Steven Bergwijn ontbrak in de wedstrijdselectie. Na ruim een half uur spelen zetten Anthony O'Connor de gasten verrassend op 0-1. Pas in de laatste twintig minuten bleek Tottenham in staat om dat om te buigen. Via Harry Winks, Lucas Moura en Harry Kane stond er uiteindelijk een 3-1 eindstand op het scorebord.

Liverpool - Shrewsbury Town FC 4-1
Ook op Anfield hing een senstatie in de lucht toen Daniel Udoh na 27 minuten spelen voor de 0-1 zorgde namens Shrewsbury. De ploeg uit de League One kon vervolgens niet lang van deze voorsprong genieten. Nog voor de thee had Liverpool, met Virgil van Dijk in de basis, al orde op zaken gesteld via Kaide Gordon en Fabinho. In het tweede bedrijf bepaalden Roberto Firmino en Fabinho de eindstand op 4-1.

Charlton Athletic FC - Norwich City 0-1
In Norwich zal men blij zijn dat de plaatselijke FC eindelijk weer eens een succesje kan vieren. De hekkensluiter van de Premier League won namelijk met 0-1 op bezoek op Charlton Athletic FC, dat ook uitkomt in de League One. Lange tijd leek een verlenging de doorslag te moeten geven, maar de bezoekers van doelman Tim Krul sloegen tien minuten voor tijd toe. Het was ex-Vitessenaar Milot Rashica die de winnende treffer voor zijn rekening nam.

Reacties

gerelateerd