Barça kan Torres zelfs na vertrek Coutinho nog niet inschrijven

9 januari 2022, 17:15

Enkele dagen geleden maakte FC Barcelona de transfer van Ferrán Torres bekend. De Spanjaard kwam voor meer dan vijftig miljoen euro over van Manchester City, maar al snel bleek dat er een probleem was voor Barcelona. De salariskosten van de club waren namelijk te hoog, waardoor het Torres nog niet kon inschrijven en dat probleem duurt nog even voort.

Om Torres toch in te kunnen schrijven voor de competitie, die inmiddels zonder de aanwinst is hervat, moest Barcelona eerst spelers van de hand doen om ruimte te krijgen in de salarishuishouding. Onlangs werd bekend dat Philippe Coutinho wordt uitgeleend aan Aston Villa, waardoor de salariskosten flink worden gedrukt, maar dat blijkt niet genoeg te zijn.

Torres kan namelijk alleen worden ingeschreven als en nóg een speler vertrekt uit Catalonië. Xavi Hernández had volgens Diario AS de buitenspeler zelfs beloofd dat zijn inschrijving op tijd geregeld zou zijn voor Torres weer hersteld is van zijn coronabesmetting, maar dat wordt nog een lastige klus. De kans is daardoor groot dat hij de wedstrijd met Real Madrid aan zich voorbij moet laten gaan.

Lees ookBarça kan Torres niet inschrijven door salarisproblemen

Barcelona speelt woensdag namelijk in de halve finale van de Spaanse Supercup tegen de grote rivaal Real Madrid. Barcelona heeft de stille hoop dat zowel Torres als Ronald Araujo dan weer op tijd terug zijn van hun coronabesmetting, maar voor Torres is er dus nog een obstakel. De andere halve finale wordt gespeeld tussen Atlético Madrid en Athletic Bilbao een dag later.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen