'Kudus heeft maling aan Ajax en gaat alsnog naar Afrika Cup'

9 januari 2022, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het heeft er alle schijn van dat Mohammed Kudus alsnog met Ghana gaat deelnemen aan de Afrika Cup. Ajax heeft liever niet dat de herstellende aanvaller naar dat toernooi gaat, maar volgens de Ghanese journalist Owuraku Ampofo heeft de speler daar geen boodschap aan.

Als we Ampofo moeten geloven heeft bondscoach Milovan Rajevac er alle vertrouwen in dat Kudus snel fit is om te spelen. De Servische oefenmeester zou de Ajacied over een week verwelkomen in zijn selectie, al heeft Ghana dan wel al twee groepswedstrijden afgewerkt. De duels met Marokko (maandag) en Gabon (vrijdag) gaan sowieso aan de neus van Kudus voorbij.

Daarna wacht echter nog het treffen met de Comoren en tijdens dat duel kan Kudus deel uitmaken van de selectie. Ajax zal de berichtgeving uit Afrika met argusogen bekijken, aangezien de Amsterdammers liever niet hebben dat Kudus al mee gaat spelen met de nationale ploeg. De aanvaller is immers nog herstellende van een blessure aan zijn ribben en staat net weer op het veld.

Kudus zette op het korte trainingskamp weer wat stappen op het trainingsveld. Hij bleek echter nog niet in staat om de volledige groepstraining mee te doen. Ajax heeft liever dat de aanvaller eerst volledig hersteld en zich dan met de club richt op de tweede seizoenshelft. Dit seizoen kwam Kudus pas tot zes optredens in de hoofdmacht van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen