Feyenoord-huurling Conteh legt emoties uit: "Was een zware tijd"

9 januari 2022, 11:21

Feyenoord-huurling Christian Conteh (22, op archiefbeeld) maakte vrijdagavond binnen de minuut bij zijn debuut namens FC Dordrecht ook meteen zijn eerste treffer namens de Eerste Divisie-club. Dat zorgde voor dusdanig veel emoties bij de aanvaller, dat hij na het met 1-2 gewonnen duel van Helmond Sport, niet voor de camera wilde verschijnen.

Dat had vooral te maken met de eerste seizoenshelft, waarin hij namens SV Sandhausen amper tot speeltijd (vier duels) kwam in de 2. Bundesliga. "Het was een zware tijd en daar moest ik aan terugdenken. Ik was niet gelukkig en wilde naar huis", vertelde Conteh, een dag na zijn heldenrol tegenover RTV Rijnmond over zijn emoties. "Ik heb vaak in mijn eentje moeten huilen. Ik heb altijd gezegd dat ik op de wereld ben gekomen om te voetballen. Als dat niet lukt, dan word ik verdrietig."

Het vorige seizoen stond namelijk vooral in het teken van blessureleed en dus weet Conteh wat er nodig is om nog te kunnen slagen bij Feyenoord, waar zijn contract in 2024 afloopt. "Het is belangrijk dat ik na een jaar vol blessures weer ga voetballen", weet hij. "Als ik straks na vijf maanden weer bij Feyenoord terugkeer, weet ik zeker dat ik het daar naar mijn zin ga hebben. Ik zal alles geven om te spelen. Dat is het allerbelangrijkste."

Bekijk ook: Feyenoord-huurling Conteh beleeft absoluut droomdebuut

Daarvoor was zijn start in elk geval goed, want binnen enkele tellen vond Conteh al het net tegen Helmond Sport. Bij zijn debuut namens FC Sankt Pauli – waar hij voor Feyenoord speelde – scoorde hij ook al bij zijn debuut. "Ik ben erg gelukkig. Het is een supergevoel", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen