Rashford hekelt media en schept duidelijkheid over vertrekwens

8 januari 2022, 21:06   Bijgewerkt: 8 januari 2022, 21:11

Marcus Rashford kan zich niet vinden in de berichtgeving over Manchester United. The Daily Mail kwam met het bericht dat maar liefst zeventien spelers weg wilden bij de Engelse club, aangezien ze het niet eens zouden zijn met de keuzes van Ralf Rangnick. Hij nam het stokje dit seizoen over van Ole Gunnar Solskjær, maar dat zou de sfeer in de kleedkamer verslechterd hebben.

Een van de spelers die weg wil, zou Rashford zijn. Hij ontkent dat bericht nu via zijn eigen Twitteraccount. 'Ik heb iets gelezen waarin stond dat ik hier zo stil was, maar wat kan ik dan zeggen? Ik laat het jullie allemaal liever op het veld zien', aldus de aanvaller, die duidelijk is over de huidige prestaties. 'We zijn allemaal teleurgesteld over hoe de laatste wedstrijden verlopen zijn, maar we zijn net zo teleurgesteld in de berichten waar onze toewijding richting de technische staf en de gehele club in twijfel wordt getrokken.'

Volgens hem is er dan ook niks waar over een mogelijke vertrekwens. 'Ik kijk er juist naar uit om mijn spel onder deze technische staf te verbeteren. Ik ben helemaal niet ongelukkig, maar wel teleurgesteld over de laatste wedstrijden. Ik ben enorm zelfkritisch. Ik wil daarom graag bewijzen wat ik waard ben. Mijn toewijding voor United mag nooit ter discussie staan. Ik hou van deze club', aldus Rashford. Dit seizoen is hij goed voor drie treffers in veertien wedstrijden.

Naast Rashford zouden dus nog zestien spelers weg willen, waaronder Fred. De middenvelder liet op de website van zijn werkgever al weten dat het nieuws 'fake' was. "Ik wil alleen maar zeggen dat ik het hier heel erg naar mijn zin heb. Daarnaast heb ik intern zeker niet uitgesproken dat ik de club zou willen verlaten. Laat je niet misleiden door zulk nepnieuws", aldus de Braziliaanse middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen