Bale laat voetbaltoekomst afhangen van twee wedstrijden

Bale laat voetbaltoekomst afhangen van twee wedstrijden

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 januari 2022 – Gareth Bale overweegt een punt achter zijn spelerscarrière te zetten als Wales zich niet weet te plaatsen voor het WK in Qatar, zo melden diverse Britse media. De play-offs die de Welshmen in maart spelen zijn zodoende cruciaal voor het verloop van de loopbaan van de 32-jarige aanvaller van Real Madrid.

Bale zit in zijn laatste contractjaar bij Real Madrid en zal de club uit de Spaanse hoofdstad naar alle waarschijnlijkheid komende zomer ook daadwerkelijk verlaten. Het is niet ondenkbaar dat de aanvaller op dit moment bezig is aan zijn laatste maanden als profvoetballer. Eindigen de play-offs om een WK-ticket in een deceptie voor Wales, dan zal de aanvaller na dit seizoen zijn afscheid aankondigen.

Maar als Wales zich wel weet te plaatsen voor het WK, dan plakt Bale er nog een paar maanden aan vast. De aanvaller is van plan om na zijn vertrek bij Real Madrid terug te keren naar Cardiff, zijn geboorteplaats. Daar wil hij nog een laatste hoofdstuk aan zijn clubcarrière toevoegen. Naar verluidt wil Bale, om fit te blijven met het oog op het WK, een half jaar aan de slag bij Cardiff City of Swansea City.

Wales moet twee rondes in de play-offs winnen om zich te plaatsen voor het WK in Qatar. In de eerste ronde nemen de Welshmen het op tegen Oostenrijk. In de eventuele finale zal Schotland of Oekraïne de tegenstander zijn.

Reacties

gerelateerd