Tweetal terug bij Barça; PSG nog zonder Messi tegen Bosz

Tweetal terug bij Barça; PSG nog zonder Messi tegen Bosz

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 januari 2022 – Xavi heeft weer iets meer te kiezen bij FC Barcelona. De trainer kampte de afgelopen weken met een door blessures en coronabesmettingen flink gehavende selectie, maar kan vanavond (zaterdag) weer beschikken over Memphis Depay en Sergino Dest. De twee zijn opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Granada.

De terugkeer van Memphis werd vrijdag al aangekondigd door Xavi, die ook vertelde dat Ansu Fati en Ronald Araújo op de weg terug zijn. Voor die twee komt het duel van vanavond echter nog te vroeg. Wie wel terug is en nog niet door Xavi werd genoemd, is Sergino Dest. De rechtervleugelverdediger was een van de spelers die positief testten op corona, maar kan nu dus weer minuten maken.

De terugkeer van het tweetal - Memphis in het bijzonder - is uiteraard goed nieuws voor Xavi. Door de vele afwezigen kende hij een moeizame start van het nieuwe jaar, waarin de trainer een beroep moest doen op veel reserve- en jeugdspelers. Dat leverde overigens geen schade op. Barça versloeg Mallorca in de competitie met 0-1 en won in de Copa del Rey met 1-2 van derdedivisionist Linares. 

Geen Messi
Goed nieuws was er nog niet voor Lionel Messi. De sterspeler van Paris Saint-Germain keerde deze week weliswaar terug op het trainingsveld na zijn coronabesmetting, maar is nog niet voldoende hersteld om ook in de wedstrijdselectie opgenomen te worden. Hij mist dit weekend de wedstrijd tegen het Olympique Lyon van Peter Bosz. 

Reacties

gerelateerd