Willem II-fans wachten spelers op: "Afgelopen met dat gekut"

8 januari 2022, 12:25

De ochtend van de Willem II-selectie verliep vandaag (zaterdag) anders dan gebruikelijk. Onderweg naar het trainingskamp in Oisterwijk werd de selectie namelijk opgewacht door zo'n zeventig supporters. Hun boodschap was een duidelijke: de resultaten moeten heel snel beter.

Volgens het Brabants Dagblad, dat zaterdagochtend berichtte over de gebeurtenissen in Oisterwijk, ging het om leden van de harde kern van de club. Zij blokkeerden de busjes die onderweg waren naar het trainingsveld, waarna spelers en staf uitstapten. Het doel van de actie was om het belang van de eerstvolgende wedstrijd, die tegen hekkensluiter PEC Zwolle, duidelijk te maken.

"We staan voor lul als we volgende week van Zwolle verliezen", werd een van de supporters geciteerd. "We snappen dat het voor jullie een manier is om geld te verdienen, maar voor ons gaat het om veel meer. De supporters heben vorig seizoen een miljoen euro van onze seizoenkaarten niet teruggevraagd, om jullie salarissen van te betalen."

Ook de activiteiten op social media van enkele spelers, die alles wat met Willem II te maken had verwijderden, werden niet op prijs gesteld. "Het moet afgelopen zijn met dat gekut op social media. Jullie zijn toch geen kleuters? Jullie moeten een groep vormen, samen strijden voor de club. Als het zo blijft als de laatste tijd, dan staan we er binnenkort weer. En dan laten we ons niet tegenhouden door zes stewards en een journalist."

"We weten dat jullie kunnen voetballen. Laat het dan ook zien en doe het ook voor Fred Grim", sloten de supporters af, waarop de spelers en de trainer beloofden er alles aan te gaan doen en de supporters bedankten voor hun steun. Willem II is momenteel de nummer veertien van de Eredivisie en verkeert in veruit de slechtste vorm. De laatste acht wedstrijden voor de winterstop gingen allemaal verloren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen