'Feyenoord wil oude bekende; ook FC Twente geïnteresseerd'

8 januari 2022, 10:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder uitgekomen bij een oude bekende. Volgens het Italiaanse FirenzeViola is de Rotterdamse club namelijk een van de kandidaten om Sofyan Amrabat over te nemen van Fiorentina. Ook FC Twente en het Spaanse Espanyol worden als geïnteresseerde clubs genoemd.

Het medium is er zeker van dat de Marokkaans-Nederlandse middenvelder niet lang meer bij Fiorentina zal spelen. Vorig seizoen was hij er nog basiskracht, dit jaar maakte hij zijn minuten voornamelijk als invaller. Zijn contract loopt nog tot medio 2024, maar in de plannen van trainer Vincenzo Italiano komt hij niet meer voor. 

Dat is de reden dat onder meer Feyenoord informeerde naar de beschikbaarheid van de middenvelder, die in seizoen 2017/18 ook al in De Kuip voetbalde. De Rotterdammers liepen onlangs de komst van Joey Veerman mis en zouden nu 'ver willen gaan' voor Riechedly Bazoer. De club lijkt zich dus echter ook te oriënteren op andere opties.

Lees ook: Feyenoord wil 'ver gaan' voor Bazoer en vindt huurclub voor Baldé

Daarnaast hebben ook FC Twente en Espanyol hun interesse al laten blijken. Dat geldt ook voor enkele Italiaanse clubs, maar Amrabat lijkt een voorkeur te hebben om de Serie A te verlaten. De club die hem deze winter vastlegt kan overigens nog niet direct gebruik van hem maken; Amrabat is eerst met Marokko actief op de Afrika Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen