'Wijnaldum wil terug naar Engeland en hoopt op verhuur door PSG'

7 januari 2022, 23:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Georginio Wijnaldum (31) denkt nog altijd serieus aan een vertrek in de winterstop bij Paris Saint-Germain. De Nederlander is in Parijs geen onbetwiste basisspeler en staat er voor open om in januari op huurbasis te verkassen. Daarbij ziet hij de Premier League als potentiële bestemming.

Daarmee komt het doorgaans betrouwbare Sky Sports vrijdagavond laat naar buiten, terwijl er eerder al via AS soortgelijke berichten werden gepresenteerd. Volgens het Engelse medium wil Wijnaldum weer in een ploeg spelen waar hij wél een vaste basisplaats heeft. Dat is door de ongekende concurrentie bij PSG in zijn eerste half jaar nog niet echt gelukt, ondanks dat hij wel tot 23 optredens (3 goals, 1 assists) kwam. In tien van die wedstrijden viel hij echter slechts in en zevenmaal werd hij voortijdig gewisseld.

Volgens Sky Sports is Wijnaldum 'nog steeds enthousiast' over een tijdelijke terugkeer in de Premier League. De international van het Nederlands elftal zou 'erop gebrand' zijn om in deze winterstop PSG op huurbasis te verruilen voor een club in Engeland. Er worden nog geen potentiële werkgevers genoemd voor de man die afgelopen zomer transfervrij vertrok bij Liverpool.

Lees ook: 'Wijnaldum overweegt 'shock move' naar Engeland'

Arsenal werd eerder al wel concreet genoemd als nieuwe bestemming voor Wijnaldum, wiens oude Newcastle United is. Hoewel The Magpies ontzettend veel financiële middelen hebben, lijkt een stap naar St. James Park wel eentje die heel ver terug is voor de middenvelder. Ook een terugkeer naar zijn oude club Liverpool kwam eerder aan de orde, maar die transferstorm is de laatste tijd gaan liggen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen