Domper voor Van de Beek: concurrent Fred spreekt van 'fake news'

7 januari 2022, 22:22

Manchester United-middenvelder Fred (28) heeft voor het eerst gereageerd op de potentiële onrust die er zou zijn binnen de Engelse grootmacht. In totaal zouden er liefst zeventien (!) spelers ontevreden zijn, onder meer over de speelwijze van manager Ralf Rangnick en de privileges die Cristiano Ronaldo zou hebben. Volgens de concurrent van Van de Beek is daar echter niets van waar.

"De afgelopen dagen heb ik verschillende fake news-verhalen gelezen in de media over onder meer mijzelf en mijn ploeggenoten bij Manchester United. Normaliter reageer ik niet op zulke controversiële uitingen, maar deze keer zal ik wel moeten reageren", begon Fred over alle ophef op de clubsite.

"Ik wil alleen maar zeggen dat ik het hier heel erg naar mijn zin heb. Daarnaast heb ik intern zeker niet uitgesproken dat ik de club zou willen verlaten", aldus een duidelijke Fred, die zich richt tot de eigen supporters. "Laat je niet misleiden door zulk nepnieuws. We zullen met grote toewijding moeten blijven werken om onze doelen na te streven." Van een vertrek is dan ook geen sprake en dat is minder goed nieuws voor Van de Beek, die nog altijd volop concurrentie heeft.

Lees ook: 'Bom barst bij United: Van de Beek en zestien anderen ontevreden'

Manager Rangnick reageerde eerder op de dag tijdens de persconferentie desgevraagd ook al op alle geruchten die momenteel de ronde doen over de situatie bij Manchester United. "Tegen Crystal Palace, Burnley en in bepaalde gedeeltes tegen Newcastle United was duidelijk te zien dat mijn spelers echt wel iets doen met mijn adviezen", aldus de Duitse manager.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen