Heel treurig: clubarts Telstar onverwachts overleden

7 januari 2022, 21:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zeer treurig nieuws uit Velsen: Marcel Reinders, de clubarts van Telstar, is op donderdag 7 januari 2022 onverwachts overleden. Naast zijn werkzaamheden bij de voetbalclub, had hij een eigen praktijk in Velserbroek en was hij hoofd geneeskunde bij de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Dat trieste nieuws heeft Telstar vrijdagmiddag bekend gemaakt. 'Tot ons grote verdriet is onze dokter Marcel Reinders donderdag 6 januari onverwachts overleden tijdens het hardlopen in de duinen', staat te lezen in het bericht van de Eerste Divisie-club.

In Velsen werd de club- en huisarts enorm gewaardeerd. 'Hij was elke thuiswedstrijd langs de lijn te vinden en was nauw betrokken bij onze spelers en staf', schrijft de club over Reinders, die al meer dan vijf seizoenen betrokken was bij Telstar. 'Wij verliezen met Marcel een zeer bekwaam arts maar vooral ook een warm en aimabel mens. Wij wensen familie en vrienden van Marcel heel veel sterkte.'

Reinders overleed volgens het Noordhollands Dagblad aan een hartstilstand. Hoewel hij nog gereanimeerd is door de hulpdiensten, mocht dat niet baten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen