Valencia-trainer komt terug op 'fair play'-uitspraken over Barcelona

7 januari 2022, 14:52

Valencia-trainer José Bordalás zorgde in Spanje voor de nodige controverse na zijn uitspraken over het beleid van FC Barcelona. De voormalig coach van Getafe zette zijn vraagtekens bij de transfer van Ferran Torres, die door de Catalaanse club voor een slordige 55 miljoen euro werd overgenomen van Manchester City.

"Barcelona heeft een schuld van 300 miljoen euro", zei Bordalás eerder deze week tijdens een persconferentie. "Nu hebben ze Torres gehaald voor 55 miljoen en wil de president ook Morata en zelfs Haaland halen. Waar is de Fair Play?"

De coach komt nu echter terug op die uitspraken. Volgens Bordalás waren zijn uitspraken niet als kritiek naar Barcelona bedoeld. "Het enige dat ik erover kan zeggen is dat jullie me verkeerd geïnterpreteerd hebben. Ik ga er ook verder niets meer over zeggen, laat een ieder het maar interpreteren zoals hij wil", aldus de coach op een nieuwe persconferentie.

Lees ook: Valencia-coach haalt uit naar Barcelona: "Waar is de fair play?!"

Barcelona verkeert al geruime tijd in financiële moeilijkheden. Toch verschafte de club zich vrijdag wat meer lucht door Philippe Coutinho (tijdelijk) van de loonlijst te verwijderen. De middenvelder wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan het Aston Villa van Steven Gerrard, met wie Coutinho bij Liverpool samenspeelde. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen