Zware loting voor FC Barcelona in Copa del Rey

7 januari 2022, 13:29

De loting voor de achtste finale van de Copa del Rey heeft een aantal fraaie affiches opgeleverd. FC Barcelona is gekoppeld aan Athletic Bilbao.

De Catalanen zullen een uitwedstrijd tegen het altijd stugge Athletic Bilbao moeten overleven om de laatste acht te bereiken. Vorig seizoen kwamen de clubs elkaar ook al tegen in het bekertoernooi. Toen stonden Barça en Bilbao in de finale tegenover elkaar. Mede dankzij een doelpunt van Frenkie de Jong won de ploeg van toenmalig trainer Ronald Koeman de eindstrijd met 4-0.

Atlético Madrid heeft het eveneens niet getroffen. De club uit de Spaanse hoofdstad moet in de achtste finale op bezoek bij Real Sociedad, dat het toernooi twee seizoenen geleden won. Real Madrid heeft relatief gunstig geloot. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti moet in de achtste finale weliswaar een uitwedstrijd spelen, maar met Elche als tegenstander ligt de weg naar de volgende ronde open.

Er zijn in de Copa del Rey nog drie clubs actief die niet op het hoogste niveau uitkomen. Atlético Baleares neemt het in de achtste finale op tegen het Valencia van Jasper Cillessen, Girona treft Rayo Vallecano en Sporting Gijon moet zich langs Cádiz zien te worstelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen