Maakt de herstelde Memphis zijn rentree bij FC Barcelona?

8 januari 2022, 07:00   Bijgewerkt: 7 januari 2022, 23:47

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 8 januari.

Specials

Transferweekje

De transfermarkt is sinds een week weer open en dat betekent volop transfers, huurdeals én geruchten. Wat gaat de komende weken ons brengen? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Granada - FC Barcelona (18.30 uur)

Door een golf aan positieve coronatests en blessures zijn er een hoop spelers afwezig bij FC Barcelona. Toch moet de club drie dagen na de benauwde bekerzege tegen Linares Deportivo (1-2) weer aan de bak. Frenkie de Jong zal er normaliter niet bij zijn. Hij liep midweeks een spierblessure op en staat voorlopig aan de kant. Daar tegenover staat de terugkeer van Memphis Depay, die na een maand blessureleed weer bij de selectie zal zitten. 

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund (18.30 uur)

De kans is groot dat de supporters van Borussia Dortmund nog maar een aantal maanden kunnen genieten van de voetbalkwaliteiten van Erling Haaland. Als de voortekenen niet bedriegen, maakt de Noorse spits in de zomer een toptransfer. In Spanje weet men het zeker: Haaland gaat naar FC Barcelona. De club moet nog wel het geld bij elkaar sprokkelen om de transfer te kunnen bekostigen.

Chelsea - Chesterfield (18.30 uur)

Hakim Ziyech liet woensdag weer eens zien dat hij écht heel goed kan voetballen. Aan de hand van de voormalig speler van Ajax won Chelsea met 2-0 van Tottenham Hotspur. Vanavond staat er een wedstrijd tegen een club van een ander formaat op het programma: Chesterfield, dat uitkomt op het vijfde niveau van Engeland. Voor Ziyech een nieuwe kans om zich te bewijzen aan Thomas Tuchel.

NAC Breda - FC Eindhoven (21.00 uur)

Het is nog niet het seizoen van NAC Breda. De club hoopt onder leiding van Edwin de Graaf terug te keren naar de Eredivisie, maar de concurrentie heeft betere papieren. Halverwege het seizoen staat slechts negende. Het moet gek lopen wil de Parel van het Zuiden nog een rol gaan spelen in de strijd om de bovenste twee plekken. Het doel voor de tweede seizoenshelft is dan ook plaatsing voor de play-offs.

Voetbal op tv

13.45 uur: Millwall - Crystal Palace, Ziggo Sport - live verslag van het FA Cup-duel

15.30 uur: Bayer Leverkusen - Union Berlin, Ziggo Sport Docu - live verslag van het Bundesliga-duel

16.00 uur: Leicester City - Watford, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het FA Cup-duel

16.15 uur: Real Sociedad - Celta de Vigo, Ziggo Sport - live verslag van het La Liga-duel

18.30 uur: Granada - FC Barcelona, Ziggo Sport - live verslag van het La Liga-duel

18.30 uur: Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund, Ziggo Sport Voetbal - live verslag van het Bundesliga-duel

18.30 uur: Chelsea - Chesterfield, Ziggo Sport Docu - live verslag van het FA Cup-duel

18.45 uur: FC Den Bosch - FC Emmen, ESPN - live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel

21.00 uur: Real Madrid - Valencia, Ziggo Sport - live verslag van het La Liga-duel

21.00 uur: RC Lens - Stade Rennais, Ziggo Sport Voetbal - live versla van het Ligue 1-duel

21.00 uur: NAC Breda - FC Eindhoven, ESPN - live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen