'Feyenoord zag tijdelijke komst Ihattaren niet zitten'

6 januari 2022, 23:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren is een tijdje geleden aangeboden bij Feyenoord. De Rotterdammers zagen het echter niet zitten om de aanvallend ingestelde middenvelder tijdelijk over te nemen van Juventus. Dat meldt het doorgaans zeer goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt.

Feyenoord zou de mogelijkheid hebben gehad om Ihattaren binnen de halen, maar de huidige nummer drie van de Eredivisie heeft daarvoor bedankt. De Rotterdammers hebben in de voorhoede voldoende opties en ook de aanvallende rol op het middenveld is prima bezet in De Kuip. Een tijdelijke komst van Ihattaren is dus voor technisch directeur Frank Arnesen geen optie.

Ihattaren verdween afgelopen jaar van de voetbalradar nadat hij door PSV werd verkocht aan Juventus. De Italiaanse grootmacht verhuurde hem direct aan Sampdoria, maar dat avontuur bleek van zeer korte duur. In Genua heeft men Ihattaren al een tijdje niet meer gezien en de kans dat hij terugkeert naar Sampdoria is gering. Wellicht gaat hij elders tijdelijk aan de slag.

Feyenoord Transfermarkt kwam donderdagavond ook met nieuws over Tonny Vilhena en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/395675/bazoer-update-feyenoord-deed-nog-geen-bod-meerdere-clubs/,_blank,Riechedly Bazoer]. Een rentree van Vilhena wordt naar verluidt een lastig verhaal, terwijl Arnesen nog geen bod bij Vitesse neerlegde voor Bazoer. De verdediger annex middenvelder van de Arnhemmers geldt als grootste transferdoelwit van de club van trainer Arne Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen