'Bazoer-update: Feyenoord deed nog geen bod, meerdere clubs'

6 januari 2022, 22:01

Feyenoord heeft weliswaar diverse gesprekken gevoerd met Riechedly Bazoer (25) over een transfer, een officieel bod werd er desondanks nog niet ingediend bij Vitesse. De Arnhemmers zien de middenvelder het liefst pas na dit seizoen vertrekken en willen hem eigenlijk voor het vervolg van het Eredivisieseizoen sowieso nog niet kwijt.

Vitesse start het nieuwe kalenderjaar namelijk tegen Feyenoord, dat concrete interesse heeft getoond in de diensten van Bazoer. Hoewel de oud-Ajacied een aflopend contract heeft in Arnhem, willen ze hem daar om sportieve redenen eigenlijk niet tussentijds laten gaan. Volgens Feyenoord Transfermarkt stelt de club zich dan ook stug op en willen ze pas praten bij een bod van twee miljoen euro.

Daarbij speelt ook mee dat Feyenoord dus eerst tegen Vitesse speelt in de Eredivisie. Bazoer kan na dit seizoen ook een transfervrije overstap maken naar Rotterdam-Zuid, maar dan is er wel meer concurrentie voor technisch directeur Frank Arnesen. Volgens het doorgaans betrouwbare medium heeft Bazoer namelijk 'meerdere voorstellen' ontvangen.

Lees ook: Van der Gijp twijfelt over Veerman en looft 'interessante' Bazoer

Ook PSV heeft duidelijke interesse in de Vitessenaar, terwijl Benfica en Sporting Portugal eveneens worden genoemd. Vitesse acht de aanwezigheid van Bazoer echter noodzakelijk om de ambities te behalen: de vierde plek in de Eredivisie, de bekerfinale bereiken en ver komen in de Conference League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen