Transfer Onana nabij: "Hij heeft een heel toneelstuk opgevoerd"

6 januari 2022, 20:25

Het is nog even wachten op de definitieve bevestiging, maar André Onana gaat Ajax over een aantal maanden verlaten. De doelman vertrekt transfervrij naar Internazionale en volgens Valentijn Driessen was die overgang al maandenlang rond. In Kick-Off van De Telegraaf bespreekt hij de situatie van de Kameroener.

"Hij heeft natuurlijk een heel toneelstuk opgevoerd. Ik begrijp dat hij in een moeilijke situatie heeft gezeten en niets naar buiten kon brengen. Maar hij heeft in onze krant nog gezegd dat er van Inter geen sprake was. Dat was natuurlijk allang in kannen en kruiken. Het is wel lullig dat het drie dagen na 1 januari al uitkomt", aldus Driessen over Onana, die eerder deze week al medisch werd gekeurd door Inter.

Als het aan Driessen ligt, houdt Ajax Onana wel gewoon bij de selectie. Remko Pasveer is momenteel eerste doelman bij de Amsterdammers omdat Maarten Stekelenburg nog altijd geblesseerd is. Daarom kan Onana nog van pas komen. "Ik vind wel dat je hem moet houden. Je betaalt hem gewoon en hij is onderdeel van de selectie. Dit is de gang van zaken en dit is bij heel veel spelers zo."

Lees ook: Dit is wat André Onana gaat verdienen bij Internazionale

De 25-jarige Onana was jarenlang een belangrijke schakel bij Ajax. In 2021 stond hij echter maandenlang buitenspel vanwege een dopingschorsing en besloot hij zijn contract in de Johan Cruijff ArenA niet te verlengen. De goalie, die momenteel met Kameroen actief is op de Afrika Cup, stapt komende zomer transfervrij over naar Inter. Daar moet hij de opvolger worden van routinier Samir Handanovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen