'Slecht nieuws Wijnaldum: mogelijk nóg een concurrent bij PSG'

'Slecht nieuws Wijnaldum: mogelijk nóg een concurrent bij PSG'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 januari 2022 – Mogelijk slecht nieuws voor Georginio Wijnaldum (31). De Nederlandse middenvelder van Paris Saint-Germain krijgt mogelijk vanaf de komende zomer nóg een concurrent erbij in de hoofdstad van Parijs. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L'Équipe heeft de sterrenclub namelijk Olympique Lyon-ster Lucas Paqueta (24) op het wensenlijstje staan.

De spelmaker van Peter Bosz is een oogappeltje van PSG's sportief directeur Leonardo, die hem eerder ook bij AC Milan al binnenhaalde. In 2020 maakte hij de overstap van Italië naar de Ligue 1-club, waar hij dit seizoen onder Bosz een vaste waarde is. Met zeven doelpunt en vier assists is hij een steunpilaar onder de Nederlandse coach bij Lyon.

Daarmee is hij in beeld gekomen bij PSG, dat zo'n zestig (!) miljoen euro zou willen betalen voor de Braziliaan, die nog een contract tot 2025 heeft bij zijn huidige werkgever. Dat Paqueta een goede vriend is van Neymar, helpt ook mee in de onderhandelingstactiek van PSG. L'Équipe weet dat als de deal rondkomt, dat weleens slecht nieuws kan betekenen voor

Lees ook'PSG open voor verhuur: Wijnaldum heeft verrassende optie'

Overigens bestaat er ook een kans dat er in de zomer een aantal spelers vertrekt bij PSG. Onder anderen Ángel Di Maria en Kylian Mbappé hebben een aflopende verbintenis in Parijs, waardoor er voorin ook weer wat ruimte komt voor Wijnaldum en mogelijk ook Xavi Simons. Het talent heeft echter ook een aflopende verbintenis, waardoor het onduidelijk is of hij nog te maken zal krijgen met Paqueta.

Reacties

gerelateerd