'Naam van Ihattaren wordt steeds vaker genoemd bij FC Utrecht'

6 januari 2022, 16:14

De naam van Mohamed Ihattaren (19) valt de laatste tijd nadrukkelijker bij FC Utrecht. Het voormalig toptalent kon in Italië niet aarden en werd vervolgens gespot in de Domstad, zijn geboorteplaats. Daar werkte hij aan zijn fysieke revalidatie, maar mogelijk gaat hij ook aan de slag bij de plaatselijke FC.

Voetbal International schrijft woensdag dat de naam van Ihattaren daar wordt genoemd. De naam valt 'steeds vaker', zo weet het medium. Een verhuur aan een Nederlandse club door zijn werkgever Juventus is na de mislukte periode bij Sampdoria niet uitgesloten en dan komt al snel FC Utrecht naar boven. 'Mensen binnen en rondom de club bezweerden begin deze week dat er (nog) niks speelt. Dat kan snel gaan bij Ihattaren, die onlangs van zaakwaarnemer veranderde en altijd veel gevolg om zich heen heeft lopen.'

Het weekblad stelt dat Ihattaren een buitenkansje zou zijn voor de club, die niet per se op zoek is naar versterkingen, maar de oren en ogen wel open zou houden voor dergelijke buitenkansjes. Het meest logisch is dat de club een centrale verdediger haalt voor als het herstel van Tommy St. Jago tegenvalt of een extra spits achter Tasos Douvikas, omdat Adrián Dalmau en Nick Venema in deze winterstop al vertrokken.

Lees ook: De Telegraaf komt met nieuws over verdwenen Ihattaren

Verder is de verwachting dat naast de twee aanvallers ook Benaissa Benamar en Davy van den Berg weggaan: het tweetal mag op huurbasis elders speelminuten opdoen. Ook voor Sander van de Streek is sluimerende belangstelling, maar hij mag niet vertrekken van de club. Dat geldt niet voor Simon Gustafson: hij heeft een aflopend contract en bij een mooie aanbieding, is FC Utrecht bereid om mee te werken aan een winterse transfer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen