Jansen reageert op geruchten: "Dat is heel slecht, dat kan niet"

6 januari 2022, 12:40   Bijgewerkt: 6 januari 2022, 12:48

Johnny Jansen hoopt dat de geruchten niet waar zijn. Woensdag kwam het nieuws naar buiten dat technisch manager Ferry de Haan contact heeft gehad met Kees van Wonderen, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij Go Ahead Eagles. Zowel de trainer van de Deventenaren als de bestuurder van sc Heerenveen ontkennen de gesprekken overigens.

De Haan heeft ook aan het management van Jansen laten weten dat de berichtgeving niet klopt, zo schrijft Frank Molema van het Algemeen Dagblad op Twitter. Jansen gelooft de technisch manager dan ook, vertelt hij in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Als het waar is wat jij schrijft, dan is het heel slecht. Dat kán gewoon niet. Zo ga je niet met mensen om. Ik heb Ferry gesproken en ik ga ervan uit dat dit niet is gebeurd."

Jansen heeft een aflopend contract in Friesland. Qua punten doet de trainer het naar behoren, maar toch is er veel kritiek op de oefenmeester. Het spel is te vaak niet om over naar huis te schrijven. Waar Heerenveen jarenlang bekendstond om het attractieve voetbal wordt er nu vooral vanuit de omschakeling gespeeld, wat weinig spektakel oplevert. Desondanks is er nog niet besloten wat er me de trainer gaat gebeuren. "We hebben eind januari een gesprek met elkaar. Ik heb persoonlijk nog helemaal niks gehoord van Heerenveen", aldus de oefenmeester.

Lees ook: Vertrekkende Van Wonderen ontkent opnieuw transfergeruchten

De Haan ontkende eerder al in de regionale krant dat er gesproken was met mogelijke opvolgers. "En ja, stel dat dit over vier weken wél zou gaan spelen, dan krijg je dat mensen zeggen: zie je wel, dus toch. Maar daar kan ik niets mee. Dit verhaal is nu niet aan de orde", besluit de beleidsbepaler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen