'Bom barst bij United: Van de Beek en zestien anderen ontevreden'

6 januari 2022, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is onrustig bij Manchester United, waar het niet loopt zoals gehoopt werd aan het begin van het seizoen. Maar liefst zeventien spelers zijn ontevreden bij de Engelse grootmacht en willen komende zomer koste wat kost vertrekken.

Ole Gunnar Solskjær werd dit seizoen op straat gezet door de tegenvallende prestaties, waarna Ralf Rangnick als eindverantwoordelijke werd aangesteld op Old Trafford. De nieuwe trainer ligt duidelijk niet lekker bij de spelersgroep. The Daily Mail meldt dat het overgrote deel van de selectie ontevreden is. De verwachting van het medium is dat de selectie deze winter redelijk bij elkaar zal blijven, maar dat er aan het einde van het seizoen een massale leegloop dreigt.

Donny van de Beek zou een van de spelers zijn die klaar is met het mislukte United-avontuur. De middenvelder kwam vorig seizoen over van Ajax voor veertig miljoen, maar wist nooit onomstreden basisspeler te worden. Ook onder Rangnick is zijn situatie er niet beter op geworden, waardoor hij voor zichzelf de beslissing heeft genomen om in de zomer te vertrekken. Dat geldt ook voor verdediger Eric Bailly en doelman Dean Henderson. Ook zij zijn niet blij met het gebrek aan speeltijd en willen in de zomer op zoek naar een nieuwe werkgever als de situatie dan nog niet verbeterd is.

Dat het drietal mogelijk vertrekt, zal voor United geen groot probleem zijn aangezien het trio toch nauwelijks aan spelen toekomt. Maar ook Paul Pogba gaat na dit seizoen zo goed als zeker vertrekken. De Franse middenvelder heeft een aflopend contract en lijkt dat niet te willen verlengen, waardoor hij deze zomer gratis op te pikken is door geïnteresseerde clubs. Ook Jesse Lingard en Edison Cavani lijken van hun transfervrije status gebruik te willen maken in de zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen