Officieel: FC Volendam huurt Antonucci opnieuw van Feyenoord

6 januari 2022, 10:43

Francesco Antonucci keert terug bij FC Volendam. De middenvelder wordt door de koploper van de Keuken Kampioen Divisie tot het einde van het seizoen gehuurd van Feyenoord.

Bij de Rotterdamse club kwam de Belgische-Italiaan niet aan bod. Vorig seizoen verhuurde Feyenoord Antonucci ook al aan FC Volendam, na hem even daarvoor te hebben overgenomen van AS Monaco. Van die club huurde Volendam Antonucci een jaar eerder al, wat inhoudt dat de middenvelder aan zijn derde termijn aan de Dijk begint.

"Ik ben blij om weer terug te zijn bij FC Volendam, het voelt als thuiskomen", zegt Antonucci op de clubwebsite van FC Volendam. "Dit was een keuze met mijn hoofd én mijn hart. Vorig seizoen is het niet geëindigd zoals we hoopten en ik wil heel graag helpen om nu wél te promoveren. Als ik dan met Volendam en alle mensen hier ook in de Eredivisie kan spelen en doorontwikkelen, dan is dit echt een mooie oplossing. Ik kan niet wachten om weer te beginnen."

Ook technisch directeur Jasper van Leeuwen van de Eerste Divisie-koploper is blij met de terugkeer van de spelmaker. "Zoals inmiddels welbekend hebben wij een mooie geschiedenis met Franco. Daar komt nu een uitdagend hoofdstuk bij. Na zijn overstap naar Feyenoord bleek al snel dat er een verschil was tussen wat de trainer vanuit zijn visie en speelstijl zoekt in een 'nummer 10' en Franco's profiel. Dat kan helaas gebeuren in het voetbal en dan is het belangrijk om door te schakelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen