Vertrekkende Van Wonderen ontkent opnieuw transfergeruchten

6 januari 2022, 09:49

Kees van Wonderen ontkent te hebben gesproken met sc Heerenveen. Woensdagavond kwam het nieuws naar buiten dat de Friezen met de trainer in contact stonden, maar volgens de oefenmeester is daar niets van waar. Sterker nog: hij zou tot dusver met geen enkele club gesproken hebben over een nieuw avontuur.

Technsich manager Ferry de Haan liet woensdagavond al weten dat de geruchten niet klopten. "We zijn hier niet mee bezig. Ik wil er verder niets over zeggen, omdat het niet speelt", liet de bestuurder weten in gesprek met de Leeuwarder Courant. Nu ontkent ook Van Wonderen de gesprekken tegenover Voetbal International. Daardoor kunnen de geruchten ten minste tijdelijk naar het rijk der fabelen.

Bij sc Heerenveen loopt het contract van Johnny Jansen aan het einde van het seizoen af, maar de club en de trainer gaan nog in gesprek om te praten over de toekomst. Het is de vraag of De Haan met de clubman door wil. Qua resultaten gaat het niet slecht, maar voetballens valt er dit seizoen weinig te genieten in het Abe Lenstra Stadion. Rond kerst waren er ook al hardnekkige geruchten dat Jon Dahl Tomasson in beeld was om trainer te worden in Het Friese Haagje.

Van Wonderen kondigde rond diezelfde periode aan dat hij het na twee jaar voor gezien houdt bij Go Ahead Eagles, met wie hij verrassend promoveerde naar de Eredivisie. Sinds dat besluit wordt de trainer aan meerdere clubs gelinkt. Eerder werden FC Groningen en FC Utrecht al genoemd als mogelijke bestemming. Daar reageerde de oefenmeester al duidelijk op in gesprek met ESPN: "Ik ben nog niet rond met een club. Ik ben ook nog niet met clubs aan het praten. Dus alles ligt nog open."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen