Ziyech negeert gemiste Afrika Cup: "Kan me niet veel schelen"

5 januari 2022, 23:52

Hakim Ziyech zette woensdagavond een sterk optreden neer in de 2-0 League Cup-zege van Chelsea op Tottenham Hotspur. Na afloop kreeg hij de vraag of dat is wat hij nodig had, nu hij de Afrika Cup moet missen. Daar is de oud-Ajacied echter totaal niet mee bezig.

Zoals inmiddels bekend botert het niet tussen Ziyech en de huidige bondscoach van Marokko, Vahid Halilhodzic. Het lijkt er daarom niet op dat hij snel zal terugkeren in de nationale ploeg. Sowieso is hij dus niet actief op de Afrika Cup, die deze week van start gaat.

Dat doet hem echter weinig, zo liet hij blijken voor de camera van beIN SPORTS. "Ik doe m'n werk en probeer gewoon zo goed mogelijk te presteren. Alles wat hierbuiten speelt, is niet belangrijk. Het kan me om eerlijk te zijn niet zo veel schelen op dit moment." 

Lees ook: Chelsea dankt Spurs voor geklungel en kan finale ruiken

Lukaku

Ook werd Ziyech gevraagd naar de kwestie rond Romelu Lukaku, waar de spits, trainer Thomas Tuchel en vooral de media deze week al het nodige over zeiden. "Hij heeft dat interview gegeven en ik denk dat we het er nu beter bij kunnen laten. Wij als teamgenoten moeten hem steunen. Hij is een van ons. We moeten het achter ons laten en focussen op wat er komen gaat."

Lees ook: Lukaku heeft spijt van uitspraken en gaat diep door het stof

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen