'Pijnlijk nieuws voor Jansen: Heerenveen praat al met opvolger'

5 januari 2022, 22:48

Kees van Wonderen kan na zijn avontuur bij Go Ahead Eagles mogelijk bij sc Heerenveen aan de slag. De trainer zou door de club gepolst zijn om na dit seizoen het roer over te nemen van Johnny Jansen. Dat is voor hem pijnlijk nieuws; de huidige coach moet namelijk nog met de club in gesprek over zijn toekomst.

Dat alles schreef de Leeuwarder Courant woensdagavond. De regionale krant schreef dat 'meerdere bronnen uit de voetbalwereld' het contact tussen de club en Van Wonderen konden bevestigen. Technisch manager Ferry de Haan ontkende echter. "We zijn hier niet mee bezig. Ik wil er verder niets over zeggen, omdat het niet speelt."

Dat het nieuws toch naar buiten komt, zal voor De Haan dan ook een onaangename verrassing zijn. De krant weet namelijk dat hij en Jansen een gesprek over de toekomst van de trainer nog in het vooruitzicht hebben. Door de gesprekken met Van Wonderen lijkt het er echter op dat het al vast staat dat Jansen zal moeten vertrekken. 

Van Wonderen kondigde vlak voor de kerst aan na dit seizoen afscheid te nemen van Go Ahead Eagles. De trainer vond dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. "We zijn afgelopen seizoen sneller dan verwacht gepromoveerd naar de Eredivisie, waarin we ons dit seizoen willen handhaven. Maar mochten we erin slagen om dat te volbrengen, wat is dan voor mij als hoofdtrainer de volgende uitdaging?", lichtte hij dat besluit eerder vandaag nog eens toe op de website van Go Ahead Eagles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen