'PSV plant debuut Veerman'; RKC moet fraai affiche schrappen

5 januari 2022, 20:30

PSV heeft na het afgelaste trainingskamp een nieuwe oefentegenstander gevonden. De ploeg van trainer Roger Schmidt neemt het zaterdag op tegen Teutonia Ottensen, een club uit Hamburg die op het vierde niveau van Duitsland speelt. De wedstrijd zal achter gesloten deuren worden afgewerkt.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. Daarbij werd vermeld dat Joey Veerman in het oefenduel waarschijnlijk zijn debuut kan maken. De van sc Heerenveen overgenomen middenvelder is fit aangekomen en kan direct de strijd om een basisplaats aangaan met Marco van Ginkel en Érick Gutiérrez.

Lees ook: Joey Veerman legt uit waarom hij voor PSV heeft gekozen

PSV zou het aanvankelijk opnemen tegen een andere Duitse ploeg: 2. Bundesliga-club Karlsruher SC. Deze wedstrijd zou echter plaatsvinden op het trainingskamp in Marbella, en daar ging dinsdagochtend op het laatste moment een streep doorheen. Dit vanwege meerdere positieve coronatests binnen de selectie.

Lees ook: PSV kampt met corona: op de valreep streep door trainingskamp

RKC

Ook RKC Waalwijk heeft de voorbereiding op de tweede seizoenshelft iets moeten aanpassen. Aanvankelijk stond er een fraai oefenaffiche tegen Anderlecht op het programma, maar vanwege de coronamaatregelen heeft de club besloten niet de grens over te gaan. Het is niet bekend of de club nog een andere oefenwedstrijd zal inplannen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen