Ould-Chikh hekelt stempel: "Vraag het aan Ten Hag of Schreuder"

5 januari 2022, 18:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bilal Ould-Chikh keerde deze winter terug op de Nederlandse velden. Na een half jaar zonder club te hebben gezeten tekende hij transfervrij bij FC Volendam. Het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie is daar niet zijn enige doel. Ook wil hij af van zijn stempel van 'moeilijke jongen'. 

In gesprek met ESPN liet hij zijn irritatie daarover blijken. "Ik heb met trainers en Ten Hag en Schreuder gewerkt. Dat zijn grote trainers in Nederland, goede trainers. Vraag maar aan ze of ik lastig ben. Zij kunnen vertellen dat dat helemaal niet zo is. Het is makkelijk om spelers een stempel te geven, vooral in Nederland."

"Overal waar ik kom, is het: 'moeilijke jongen'", vervolgde hij. "Hebben ze met je samengewerkt? Nee. Maar ze roepen het wel. Dat gebeurt in Nederland heel veel en dat is jammer. Je moet een persoon eerst leren kennen en met hem samenwerken voor je oordelen hebt."

Ould-Chikh erkende dat hij in het verleden fouten heeft gemaakt, maar vindt het niet eerlijk dat hij daar nog steeds op afgerekend wordt. "Ik ben nu 24. In je jeugd maak je fouten, dat hoort erbij. Ik vind het jammer dat als je fouten maakt als jonge jongen, je daar gelijk op afgestraft wordt. Ik ben nu wat ouder, dus ook wat verstandiger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen