Doekhi erkent interesse Rangers en 'filosofeert' over vertrek

Doekhi erkent interesse Rangers en 'filosofeert' over vertrek

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 januari 2022 – Vitesse zal de eigen selectie deze winter zo veel mogelijk bij elkaar willen houden. De club staat keurig vierde in de Eredivisie en doet nog mee in zowel de beker als de Conference League. De vraag is daarom onder meer of aanvoerder Danilho Doekhi behouden kan worden.

Hoewel het de afgelopen vooral ging over Riechedly Bazoer, is er ook voor Doekhi interesse. Zo erkende de verdediger tegenover Omroep Gelderland dat de geruchten over interesse van het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst kloppen. "Die volgen me wel, maar er zijn meerdere clubs." Dinamo Zagreb, dat afgelopen zomer nog serieuze belangstelling had, valt daar niet meer onder. "Daar hebben we geen contact meer mee."

"De fans hoeven zich nog niet druk te maken dat ik weg ga", benadrukte Doekhi vervolgens. Volgens hem is er nog geen enkele club concreet. "Maar er spelen zeker dingen waar je zelf natuurlijk ook wel eens over filosofeert. Naar mijn weten is er nog geen club geweest die zich bij Vitesse heeft gemeld. En zelf ben ik ook niet zo van een wintertransfer, maar liever een vertrek in de zomerperiode."

Beloftes maakte hij niet. "Als er een grote club komt met een goed plan, is het moeilijk nee te zeggen. Dus daar hangt het ook wel vanaf. Vooral in deze wereld moet je met alles rekening houden. Je weet dat dingen heel snel kunnen veranderen. ik ga er nu gewoon vanuit dat ik het komende half jaar nog bij Vitesse voetbal."

Reacties

gerelateerd