Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Gerrard wil oude bekende verlossen van Barcelona-bank'

'Gerrard wil oude bekende verlossen van Barcelona-bank'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 januari 2022 – Steven Gerrard hoopt met Aston Villa een spectaculaire huurtransfer te bewerkstelligen. De club zou namelijk geïnteresseerd zijn in het huren van Philippe Coutinho, die bij Liverpool nog samenspeelde met de huidige Villa-trainer. Twee andere Premier League-clubs zouden ook op de loer liggen.

Dat schreef The Guardian woensdagmiddag. De andere twee clubs werden niet bij naam genoemd, maar Aston Villa lijkt dan ook het meest concreet. De club zou zelfs al contact hebben opgenomen met het management van Coutinho. De Braziliaan zou zelf ook open staan voor een tijdelijk vertrek uit Camp Nou.

Dat is niet vreemd, want dit seizoen moest hij genoegen nemen met niet meer dan vijf basisplaatsen in alle competities. Slechts twee waren onder de nieuwe trainer Xavi, die zijn situatie dus ook niet lijkt te gaan veranderen. Coutinho werd in januari 2018 voor liefst 135 miljoen euro overgenomen van Liverpool, maar heeft zijn waarde in Camp Nou nooit kunnen laten zien. Zijn contract loopt nog tot medio 2023.

Momenteel is Coutinho een van de met corona besmette spelers van Barcelona. Hij is er vanavond (woensdag) dan ook niet bij wanneer de Catalanen het in de beker opnemen tegen Linares. De club berichtte eerder wel dat de speler zelf geen klachten heeft.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd