'Franse interesse voor Eriksen; De Jong zegt nee tegen Cádiz'

5 januari 2022, 12:20

Christian Eriksen kan zijn loopbaan vervolgen in de Franse Ligue 1. AS Monaco heeft interesse in de transfervrije middenvelder, die sinds enkele weken clubloos is na zijn gedwongen vertrek bij Inter. De Deen mag in de Serie A niet met een hartkastje spelen, waardoor de wegen van de Italiaanse kampioen en Eriksen moesten scheiden.

Eriksen werkt op de achtergrond hard aan zijn fitheid en is volgens diverse geluiden klaar voor een rentree in de top. AS Monaco wil hem volgens The Telegraph die kans gunnen. In een uitgebreid interview met Deense media gaf Eriksen aan klaar te zijn voor zijn comeback en te dromen van het WK in Qatar van eind dit jaar. Bij AS Monaco moet hij zich weer in de kijker spelen.

Lees ook: Eriksen geeft eerste interview sinds hartstilstand

Ook in Spanje regent het geruchten in het transfercircuit. Diverse Spaanse media berichtten eerder dat Luuk de Jong op de radar stond van laagvlieger Cádiz, maar volgens Mundo Deportivo komt het niet van een samenwerking. De Jong heeft de laagvlieger een definitief 'nee' verkocht en lijkt de voorkeur te hebben voor een andere club.

Hij zou namelijk wél openstaan voor een avontuur in Turkije. Besiktas is in de markt voor de kopsterke aanvaller, die afgelopen weekend nog uitgroeide tot de held van FC Barcelona met zijn winnende kopbal tegen Real Mallorca. Het Algemeen Dagblad meldde echter in de podcast van dinsdag dat De Jong waarschijnlijk het seizoen wil afmaken in Camp Nou.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen