Real wil monsterbedrag neertellen voor bijna transfervrije Mbappé

5 januari 2022, 10:45

Niets lijkt een samenwerking tussen Real Madrid en Kylian Mbappé nog in de weg te staan. De Fransman kan komende zomer transfervrij de overstap maken naar zijn droomclub, maar er komt mogelijk al eerder een samenwerking. Real Madrid overweegt de steraanvaller namelijk al deze winterstop naar La Liga te halen.

Met dat nieuws pakt La Gazzetta Dello Sport uit. Mbappé is over vijf maanden gratis af te halen in Parijs, maar Real Madrid overweegt alsnog om nu vijftig miljoen euro neer te tellen voor de aanvaller. Real zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op de speler, die daarmee in de top tien van duurste aankopen ooit zou komen. Mbappé komt dan binnen als gedeelde nummer negen, samen met Éder Militao.

Het is de vraag wat PSG met het aanbod gaat doen. Afgelopen zomer wees het nog een bod van meer dan honderd miljoen euro op Mbappé af. Door hem nu al te laten vertrekken, krijgt PSG de mogelijkheid om flink te cashen voor een speler die in de zomer transfervrij vertrekt. Met een verkoop krijgt het nog iets terug voor de 180 miljoen die het vier jaar geleden betaalde.

Mbappé doorbrak afgelopen week de grens van 150 treffers in zijn loopbaan en is op koers om topscorer aller tijden te worden. De Fransman kan in Madrid gaan samenspelen met landgenoot Karim Benzema.

Lees ook: Xavi blijft hopen op Dembélé: "Zal nergens gelukkiger zijn"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen